هيئت مديره و مشاوران

طاهره منفرد:(TATA MONFARED)
رئیس هیئت‌مدیره
خانم طاهره منفرد ریاست هیئت مدیره بنیاد احساسات فرهنگی بیش از 20 سال است که با شورمندی خاصی به دنبال ترویج فرهنگ و هنر ایران و نیز گسترش زبان فارسی از یک سو و نیز فعالیت‌های بشردوستانه در سوی دیگر است. او اهتمامی جدی دارد برای انعکاس و حمایت از فعالیت‌های زنان هنرمند و اندیشمند در ایران و خاورمیانه. برگزاری ده‌ها نمایشگاه و نشست در آمریکا و اروپا در ترویج گفت و گوی بین فرهنگ‌ها و نیز توصیه به صلح و آرامش از جمله فعالیت‌های اوست.
در حال حاضر نیز دیدگاه و نگرش او و علاقه‌مندی‌هایش در زمینه محیط زیست سالم و صلح‌آمیزدر جهت بهبود زیست و سلامتی زنان و کودکان خاورمیانه در فعالیت‌های بنیاد احساسات فرهنگی نمود و بروز یافته است.
اطلاعات بیشتر در بخش انگلیسی.

جوانا دورکین:( JOANNA DURKIN)
عضو هیئت‌مدیره و خزانه‌دار
خانم جوانا دورکین کارش را در تریپولی تایوان در آموزش و پرورش آغاز کرد.سال 1992 به آمریکا مهاجرت کرد و به عنوان مشاور و روانشناس در آموزش و پرورش آمریکا کارش را استمرار داد.
در سال 1997 او بنیادی را به نام American Study Program (ASP)  برنامه مطالعات آمریکا، تاسیس کردکه هدفش کمک به جوانانی است که در زمینه و مسائل مرتبط با  آسیا و به خصوص طب چینی تحقیق می‌کنند. جوانا هم اکنون در ساکرامنتو نیز فعالیت‌های بشردوستانه قابل اعتنایی صورت می‌دهد و از شروع به کار بنیاد احساسات فرهنگی به عنوان عضو هیئت‌مدیره و خزانه‌دار با این نهاد همکاری دارد.
اطلاعات بیشتر را در سایت انگلیسی ببینید.

دکتر رندی هگرمن(RANDI J. HAGERMAN)
عضو  هیئت‌مدیره
دکتر رندی هگرمن روانپزشک و متخصص اطفال و رئیس بخش پزشکی موسسه مایند در دانشگاه یو سی دیویس ایالت کالیفرنیاست و نیز ریاست بخش تحقیق ودرمان سندرم ایکس شکننده را  در این بنیاد بر عهده دارد.
او بیش از 20 سال تجربه در زمینه تشخیص و درمان سندرم ایکس شکننده و اختلالات روانی و عصبی دارد. او به تحقیق یکی از برجسته ترین چهره‌های بین‌المللی در زمینه سندرم ایکس شکننده است و تحقیقات فراوانی در ارتباط با سندرم یاد شده و اختلالات اوتیسمی انجام داده است. خانم دکتر هگرمن ازنیمه دوم سال 2014 دعوت بنیاد احساسات فرهنگی را برای عضویت افتخاری در هیئت‌مدیره پذیرفت و در این مدت همکاری‌های مشفقانه‌ای را با بنیاد برای برگزاری کنفرانس‌هایی در ارتباط با تخصص‌های خود در ایران و آمریکا برای توسعه برنامه‌های بخش سلامت و محیط زیست بنیاد احساسات فرهنگی پیشنهاد داد. او پاییز سال ۲۰۱۷(آذرماه ۱۳۹۶) سفری به ایران داشت و از طرف بنیاد Senses Cultural  در دومین کنفرانس بین‌المللی اوتیسم شرکت کرد و همزمان با حضور در چند نهاد علمی و پژوهشی در تهران و اصفهان دانش و تجربه خود را در اختیار علاقه‌مندان و کارشناسان و نخبگان قرار داد. خانم هگرمن از ابتدای سال ۲۰۱۸ به عنوان عضو هیات مدیره بنیاد فعالیت می‌کند.
اطلاعات بیشتر در بخش انگلیسی.

  دکتر مصباح انصاری(Dr.Mesbah Ansari)
مشاور هیئت مدیره
دکتر مصباح انصاری به عنوان  یکی از حامیان و  نماینده و مشاور میز ایران در دبیرخانه اتحادیه بی‌المللی حمایت از افرادی که دارای ناتوانی حرکتی و جسمی هستند تلاش‌‌های ارزنده‌ای را در چند سال اخیر انجام داده است.تمرکز اصلی او روی ناتوانی‌های روانشناختی و اجتماعی است. او در زمینه درمان افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم و سایر اختلالات رشدی فراگیر فعالیت می‌کند. او دوره دکتری روابط بین‌الملل را هم می‌گذراند. تجربه پدری با فرزند اوتیسم به او این امکان را داده تا عمیق‌تر به این موضوع فکر کند و تلاش‌هایی بین‌المللی صورت دهد که بتواند از امکانات دیگر کشورها برای آگاهی بخشی در زمینه اوتیسم بهره ببرد.او سال ۲۰۱۵ جزو هیئت داوران سازمان ملل در روز جهانی آگاهی اوتیسم بوده است. آقای انصاری به عنوان نماینده در سازمان بهداشت جهانی در جلسات « آموزش‌‌های والدین» شرکت کردند.انصاری بیش از ده سال است که کارگاه‌هایی برای حمایت و افزایش آگاهی خانواده‌های کودکان مبتلا به اختلالات ذهنی و فکری راه اندازی کرده است.او در زمینه (PRT (pivotal response treatment که روشی درمانی برای کودکان اوتیستیک است نیز مهارت دارد و شیوه آموزش آن را آموخته است و وب سایتی نیز در این زمینه برای راهنمایی و استفاده والدین منتشر کرده است.دکتر انصاری به همراه همسرشان( خانم  صدیقه فراهانی) در شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌ها تلاش‌های ارزنده‌ای را برای توانمندسازی خانواده‌های دارای معلولیت انجام می‌دهند.
اطلاعات بیشتر در بخش انگلیسی

دکتر جاوید جاویدان(Javid Javidan)
عضو هیئت مدیره
دکتر جاوید جاویدان از جمله چهره‌های فعال در زمینه فعالیت‌های عام‌المنفعه است که دکترای ارولوژی دارد و در بیمارستان معروف مرسی ساکرامنتو هم فعالیت می‌کند.
او مدت‌هاست که مدیریت مدرسه فارسی ابن سینا را بر عهده دارد و در این مدت توانسته تحرکی خوب از خود برای سرعت بخشیدن به کارها ارائه کند.
دکتر جاوید بیش از هفت سال است که عضو هیات مدیره مدرسه فارسی ابن سیناست و علاوه بر آن از جمله فعالان فرهنگی و فعالیت‌های بشردوستانه در شهر ساکرامنتو به شمار می‌رود.

اطلاعات بیشتر در بخش انگلیسی

دکتر محمد نامی(Dr. Mohammad .Nami)
عضو هیئت مشاوران
دکتر محمد نامی متولد اکتبر ۱۹۷۸ تهران است. جذابیت‌های دنیای پر رمز و راز مغز برای او انگیزه‌ای شد تا مطالعه مغز را به عنوان رویکرد حرفه‌ای و تخصصی خود انتخاب کند. او هم اکنون مدیر گروه علوم اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. دکتر نامی تحصیلات خود را در پزشکی و دکترای تخصصی علوم اعصاب شناختی در شیراز و تهران به پایان رساند و دارای فلوشیپ بالینی در اختلالات خواب است.
او عنوان پژوهشگر برتر در دانشگاه و رتبه برگزیده چندین رویداد بین‌المللی در حوزه مغز و علوم اعصاب را از آن خود کرده است. نامی سردبیر دو مجله تخصصی، بین‌المللی و بین رشته‌ای( Neuroscience Research Letters- JAMSAT) است و هم اکنون به عنوان دبیر انجمن علوم اعصاب ایران شاخه فارس فعالیت می‌کند. آزمایشگاه تخصصی علوم اعصاب (مغز و شناخت و رفتار) به همت او و همکارانش بستر مناسبی برای مطالعه بین رشته‌ای و نقشه برداری مغز فراهم نموده است.بخشی از فعالیت‌های دکتر نامی به ارتباط مغز و رفتار و شناخت در افراد اوتیستیک اختصاص دارد. او همچنین دستی بر آتش موسیقی و آواز ایرانی دارد و آثاری در این عرصه منتشر کرده است.

آقای دکتر نامی همچنین مدتی است که در ویدئویی‌هایی کوتاه برخی موضوعات مرتبط با اوتسیم و کودکان را به صورت فشرده وکوتاه بیان می‌کند که می توانید برخی از این موضوعات را در این نشانی مشاهده کنید.
اطلاعات بیشتر در بخش انگلیسی

دکتر مرضیه فرقانی(Dr. Marzieh Forghany)
مشاور هیئت مدیره
دکتر مرضیه فرقانی دارای دکترای روانشناس بالینی است و در شاخه اختلال اسپکتروم اوتیسم(ASD) در بیمارستان کایزر در رنچو کوردوبای کالیفرنیا به عنوان متخصص کار می‌کند.

او دارای تجارب فراوانی در زمینه بهداشت روانی جامعه، مداخلات نخستین با کودکان مبتلا به طیف اوتیسم و به طور کلی درمان سرپایی کودکان و خانواده‌های آنها، ارزیابی روانی و ارائه روان درمانی فردی است. تخصص‌های او شامل ارزیابی روانشناختی و شناختی، روان درمانگری فرد مبتنی بر شواهد و همچنین درمان گروهی است.

او به مداخله زودهنگام آموزش خانواده و جامعه باور دارد و تجارب او در مسیر درمان به او این انگیزه را داده است که حمایت از خانواده نقشی تعیین‌کننده در درمان و پیشرفت توصیه‌های درمانی دارد. به باور او همکاری با مراقبین و یک تیم تخصصی، می‌تواند به تشخیص دقیق طیف اختلال  کودکان کمک کند و این مهم تنها زمانی به دست می‌آید که خانواده مشاوره‌ای دقیق درباره کودک به متخصصان بدهد که همانا اولین گام در ایجاد درمان برای فرد و حمایت از خانواده‌اش است.

اطلاعات بیشتر در بخش انگلیسی

دکتر لیلا نفریه(Dr. Leila Nafarieh)
مشاور هیئت مدیره
دکتر لیلا نفریه بر این باور است که اوتیسم یک ناتوانی ذهنی است که تمام عمر فرد مبتلا را درگیر خود می‌کند و بر ارتباط و تعامل او با دنیای بیرون تاثیر می‌گذارد. افراد دارای اختلال اوتیسم، جهانی را می‌بینند، می‌شنوند که با دیگر مردمان اختلاف دارد.

بعضی از آنها دارای معلولیت‌های یادگیری، مسائل مربوط به سلامت روان یا شرایط دیگر هستند. لذا نیازمند حمایت‌ها و پشتیبانی‌های ویژه‌ای هستند.

دکتر نفری به عنوان یک پزشک، بر این باور است که با حمایت درست، مردم می‌توانند زندگی روزمره خود را انتخاب کنند و از زندگی خود لذت ببرند. برای بنیاد SC و شکرانه مودت جهانی مایه افتخار است که دکتر نفریه به عنوان پزشک خدمات خود را به این گروه از بیماران اختصاص می‌دهد.

او به عنوان عضو مشاور هیات مدیره، برای کمک به افراد مبتلا به این ناتوانی در این کار گروهی شرکت خواهد کرد. افراد مبتلا به اختلال اسپکتروم اوتیسم نیازمند حمایت چند جانبه از منظر تشخیص، درمان، آموزش و آگاهی والدین هستند. دکتر نفریه با ۱۳ سال تجربه و تلاش و کار در شرکت‌های داروسازی چند ملیتی با محصولات جدید و فن‌آوری‌ها جدید برای محصولات پیشرفته آشناست. این آشنایی به او و سازمان ما کمک می‌کند که به بیماری، آموزش بیمار، آگاهی پزشکان در مورد محصولات جدید و اشراف بیشتری داشته باشیم و اهداف خود را در جهت کمک به آنها بیشتر به کار گیریم.

اطلاعات بیشتر در بخش انگلیسی

دکتر مارشا چینی‌چیان(Dr.Marsha Chinichian)
عضو افتخاری هیئت مدیره و مشاور
مارشا چینی‌چیان دارای دکتری روانشناسی است و  اینک دوره فوق دکترا را در موسسه MIND ، برنامه LEND کالیفرنیای شمالی، ساکرامنتو،  CA، در گروه روانپزشکی و علوم رفتاری مرکز پزشکی دیویس (UCD)  دانشگاه پزشکی کالیفرنیا، می‌گذاراند.

خانم چینیی‌چیان دو مدرک کارشناسی ارشد و یک مدرک دکترا در روانشناسی کسب کرده و به صورت تخصصی در زمینه ترومای پیچیده کودکان / نوجوانان و اختلالات عصبی درس خوانده و مطالعه کرده است. او این فرصت را داشت تا با خانواده‌های پناهنده در مورد علائم تروما  از طریق درمان رفتاری شناختی متمرکز بر تروما، کار کند.

او عضو فعالی در رشته تخصصی خود بوده و از سال 2016  در شهر ساکرامنتو اقامت دارد و به عنوان یک عضو موثر در پروژه‌های آتی بنیاد Senses Cultural  همراهیمان خواهد کرد. او از سوابق درخشانی به عنوان پزشک سلامت  روان و مدافع درک و آگاهی متقابل فرهنگی برخوردار است.

پیش از  آغاز به کار و مطالعه در زمینه‌های روانشناسی، خانم مارشا چینیشیان فعالیت‌های مهمی انجام دادند که  رهبری یک برنامه جامع آموزشی ملی در چندین رده تجاری  در سال ۲۰۰۰ از جمله آنها بود.

اطلاعات بیشتر در بخش انگلیسی

کارن کانینگ ابوزید(KAREN KONING ABUZAYD)
عضو افتخاری هیئت‌مدیره
دکتر کارن کانینگ ابوزید دارای فوق‌لیسانس مطالعات اسلامی از دانشگاه مک گیل و نیز دکترای افتخاری از دانشگاه پادوآ، بیش از30 سال فعالیت‌های بشردوستانه را در کارنامه کاری خود دارد.در کنار آن به دلیل علاقه‌مندی به حمایت و فعالیت در مناطق محروم 10 سالی را در دانشگاه‌های اوگاندا و سودان تدریس کرد.
خانم ابوزید 19 سال را به عنوان مسئول کمیساریای عالی سازمان ملل بخش کشورهای اوگاندا,سیرالئون ، نامبیا, بوسنی و… در ژنو به فعالیت مشغول بود. او همچنین از سال 2000 به عنوان کمیساریای سازمان ملل در مسائل مربوط به فلسطین و به خصوص کودکان غزه فعالیت کرد.
از او می‌توان با عنوان مدافع سرسخت و برجسته فعالیت‌های بشردوستانه یاد کرد. خانم ابوزید اوایل بهار 2014 دعوت بنیاد احساسات فرهنگی را برای عضویت افتخاری در هیئت‌مدیره پذیرفت و در برنامه‌ای که از سوی بنیاد در موضوعات مرتبط با جنگ و تاثیر آن در کودکان و زنان خاورمیانه برگزار شده بود, شرکت کرد.
اطلاعات بیشتر در بخش انگلیسی.

فرانکلین دی لوییس(FRANKLIN D. LEWIS)
عضو افتخاری هیئت‌مدیره:
فرانکلین دین لوئیس را باید یکی از شاخص‌ترین مولوی‌پژوهان معاصر جهان به شمار آورد. او فارغ‌التحصیل دانشگاه برکلی و اکنون دانشیار زبان و ادبیات فارسی در گروه زبان‌ها و تمدن‌های خاور نزدیک در دانشگاه شیکاگو است. در کنار آن او معاون مرکز مطالعات خاورمیانه در این دانشگاه است. پایان‌نامه دوره دکتری لوئیس درباره حکیم سنایی، برنده جایزه بهترین رساله سال، از بنیاد مطالعات ایرانی در سال ۱۹۹۵ شده‌است. کتاب بسیار محققانه و حجیم او درباره مولانا با نام “مولانا؛ دیروز تا امروز، شرق تا غرب” که نخستین بار در سال ۲۰۰۰ منتشر شد، تابه‌حال چندین جایزه دریافت کرده‌است. این کتاب ــ که دائرةالمعارفی درباره مولاناست ــ به همّت دکتر حسن لاهوتی ترجمه و چندین بار توسط نشرِ نامک تجدید چاپ شده‌است. ترجمه دیگری هم از این کتاب در ایران منتشر شده است.
علاوه بر این دکتر لوییس در زمینه ادبیات نو و معاصر ایران نیز دستی چیره دارد و مقالات و رساله‌هایی درباره جمالزاده و نیز داستان نویسی معاصر ایران، به خصوص زنان نویسنده نوشته است. از جمله کارهای اخیر او برگردان فارسی رمان “چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم” زویا پیرزاد است که از جمله پرفروش‌ترین رمان‌های ایرانی در بعد از انقلاب به شمار می‌رود.
او همچنین مطالعاتی درباره صوفی، خاورمیانه و اسلام و دیگر مسائل مرتبط به ادبیات و فرهنگ ایران و اسلام انجام داده است.
آقای دکتر لویس از نیمه دوم سال 2014 دعوت بنیاد احساسات فرهنگی برای عضویت افتخاری در هیئت مدیره را پذیرفته و برنامه‌های گسترده‌ای را در زمینه مولوی‌پژوهی و ادبیات کهن و ادبیات زنان نویسنده معاصر ایران و خاورمیانه با همکاری بنیاد احساسات فرهنگی انجام خواهد داد که به مرور در همین سایت انعکاس یافته و معرفی خواهد شد.
اطلاعات بیشتر را در سایت انگلیسی ببینید.
حمیرا عظیمی(Homeyra azimi)
سفیر هنری اوتیسم بنیاد Senses Cultural و شکرانه مودت جهانی در ایران
خانم حمیرا عظیمی در تهران به دنیا آمد. لیسانس ادبیات نمایشی دارد و فعالیت‌های موثر و گسترده‌ای در حوزه سینما انجام داده است. او جانشین تولید فیلم‌، آثاری چون
«متروپل» به كارگرداني مسعود كيميايي،،خواب‌زده‌ها به كارگرداني فريدون جيراني بود است و در تولید فیلم آخر بهرام بيضايي«وقتي همه خوابيم» همکاری داشته است.
همكاري با واروژ كريم مسيحي در فيلم سينمايي «ترديد» و برگزاری نمایشگاه عکس‌های ناصر تقوایی از دیگر فعالیت‌های او بوده است.

بازی در فیلم خانوم و تابستان عزیز نیز از تجربه‌های حمیرا عظیمی در زمینه بازیگری  فیلم‌های بلند است. او همچنین در فیلم «در آینه» که تولید انجمن سینمای جوان است بازی کرده است.

جمیرا عظیمی از پاییز ۱۳۹۶ عنوان سفیر هنری بنیاد Senses Cultural  را بر عهده دارد.

ناتالیا.بی.اوئن:( NATALIA B. OWEN)
عضو هیئت مشاوران
ناتالیا.بی.اوئن 17 مه 1952 در قزاقستان متولد و سال 1975 از موسسه زبان‌های خارجی بلاروس فارغ‌التحصیل شد.از سال 1977 تا 1989 به عنوان مشاور رئیس آکادمی علوم تاشکند فعالیت کرد و همزمان از سال 1983 تا 1989 به عضویت آکادمی علوم اتحادجماهیر شوروی درآمد. همکاری با سازمان فضایی اتحاد جماهیر شوروی در مقام مترجم رئیس این سازمان در گفت و گوهای میان سازمان‌های فضایی شوروی با اروپا و آمریکا از جمله تجربه‌های دیگر خانم اوئن در همین سال‌ها بوده است.
او سال 1989 و بعد از ازدواج با دکتر توبیاس اوئن(پروفسور در ستاره‌شناسی) در دانشگاه هاوایی به آمریکا مهاجرت کرد و از آن سال تا به امروز فعالیت‌های متعددی را در بخش‌های مختلف علمی و نیز نهادهای مدنی و همیاری به هموطنان( به خصوص کودکان و زنان روسی) انجام داده است.
خانم اوئن تجربه‌های بسیاری در کمک به کودکان دارای بیماری‌های خونی و نیز سرطان دارد و با نهادهای مدنی و شرکت‌های غیرانتفاعی بسیاری در این زمینه‌ها همکاری داشته است.
از او چند داستان کوتاه در نشریات اروپایی منتشر شده است و علاوه بر آن کتابی هم از او با عنوان کوکوتوک که مجموعه داستان‌های کوتاه اوست، در مسکو منتشر شده است.
او سال 2012 از هاوایی به ساکرامنتوی کالیفرنیا آمد و فعالیت و همکاری خود با برخی نهادهای مدنی در حوزه‌های سلامتی و فرهنگ و تاریخ استمرار داد. همکاری با برخی موسسات نمایشی و تئاتر از جمله تجربه‌های تازه او در ساکرامنتواست.
او سال 2013 به عضویت هئیت مشاوران بنیاد احساسات فرهنگی درآمد.
اطلاعات بیشتر را در سایت انگلیسی ببینید.

ناصر معینی(NASSER MOEINI)
عضو هیئت مشاوران
ناصر معینی تجربه‌های بالایی در همکاری با بخش کودکان سازمان ملل(یونیسف) دارد و اکنون نماینده این سازمان در اردن و نیجریه است. او سال 1995 به افغانستان رفت و به عنوان نماینده سازمان یونیسف در این کشور به فعالیت پرداخت.

او از ابتدای شکل‌گیری بنیاد احساسات فرهنگی به عنوان مشاور هیئت‌مدیره با این بنیاد همکاری دارد.
اطلاعات بیشتر را در سایت انگلیسی ببینید

شکرانه منفرد:( SHOKRANEH MONFARED)
کارشناس در امور نهادهای غیر انتفاعی
شکرانه منفرد دارای کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه سانفرانسیکواست و کارشناسی خود در مدیریت و ارتباطات بین‌الملل را از دانشگاه یو سی دیویس دریافت کرد.
او همکاری‌ها و تجربه‌های بسیاری در زمینه شکل‌دهی نهادهای مدنی دارد و از سال 2011 همکاری خود با بنیاد احساسات فرهنگی را آغاز کرد.
اطلاعات بیشتر را در سایت انگلیسی ببینید.